Uitverkocht

15 Dagen Turbo Dieet Maaltijdshakes - De afvaltrend van dit moment!

Niet leverbaar

Een Turbo dieet maaltijdshake vervang je voor een maaltijd, maar bevat veel minder calorieën! Gezonde en effectieve manier om gewicht te verliezen.

Afvallen is zeker niet voor iedereen eenvoudig. Totdat.. dit product op de markt kwam! Een Turbo dieet maaltijdshake vervang je namelijk voor een maaltijd, maar bevat veel minder calorieën! En daarbij heb je toch een vol en verzadigd gevoel. Stop met het vermoeiende calorieën tellen en begin aan deze shakes, het geeft gegarandeerd resultaat!

Dit gaat wel heel erg snel!

15 dagen turbo dieet shakes zijn de best verkochte, lekkerste en krachtigste maaltijdvervangers die er zijn. Het werkt heel simpel. In plaats van ontbijt, lunch en/of avondeten neem je een overheerlijke shake. Doordat ze je een waanzinnig vol gevoel geven en je veel minder eet verlies je snel gewicht. En niet zo’n beetje ook! Omdat té snel afvallen natuurlijk ook niet gezond is, kun je zelf bepalen of je 1 of 2 shakes neemt op een dag. Zo kun je heel makkelijk zelf bepalen hoeveel je afvalt. Handig toch?

Versnelt de vetverbranding - zelfs als je slaapt!

Je kent ze vast wel, mensen in je omgeving die kunnen eten wat ze willen, zonder dik te worden. Deze mensen hebben simpelweg een snellere stofwisseling dan die van jou. 15 dagen turbo dieet shakes bevatten o.a. een hoge dosering Garcinina Cambogia (de afslankhype van dit moment!), Groene thee en Choline die er voor gaan zorgen dat de vetverbranding in het lichaam zeer sterk gestimuleerd wordt en je ook nog eens een ‘detoxkuurtje’ krijgt. Zelfs als je ligt te slapen!

Boordevol energie

Deze supergezonde shakes zullen je de energie geven om vet te verbranden en je te laten bruisen van vitaliteit maar ook zorgen dat je opgewekt blijft, zodat je niet terugvalt in het “troost-eten” en het slechte eetpatroon dat je had. Door de unieke, heerlijke en super effectieve samenstelling van 15 dagen turbo dieet shakes is het op geen enkele manier meer te vergelijken met een standaard maaltijdshake. Wil je het beste? Kies dan voor 15 dagen turbo dieet shakes!

Specificaties

-Inhoud pot: 690 gram netto

-Smaak: Aardbei/Framboos en/of Banaan

-Geschikt voor 30 maaltijden

-204 kcal per maaltijd

Highlights & specificaties

  • Slechts €24,95 ipv €49,95
  • 15 Dagen Turbo Dieet Maaltijdshakes
  • Gezonde en effectieve manier om gewicht te verliezen
  • Enorm krachtige maaltijdvervanger
  • Minder calorieën, maar toch een vol gevoel
  • Vetverbranding wordt sterk gestimuleerd
  • Beschikbaar in 2 heerlijke smaken
  • Niet te vergelijken met normale maaltijdshakes
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details