Uitverkocht

14 meter Solar LED Lichtsnoer - Ontzettend sfeervolle (tuin)verlichting!

Niet leverbaar

Met dit 14 meter Solar LED Lichtsnoer zorg je voor een gezellige sfeer in de tuin. Het werkt volledig op zonne-energie, dus je hebt geen bekabeling nodig.

De bloemen gaan dood en de bladeren vallen alweer van de bomen, de tuin wordt er niet bepaald vrolijker op in deze tijd van het jaar. Om het toch nog een beetje gezellig en sfeervol te maken buiten, hebben we vandaag deze Solar LED tuinverlichting in de aanbieding. Hiermee maak je de mooiste lichtcreaties zodat je tuin er ook in deze tijd van het jaar prachtig bij ligt!

Prachtige sfeerverlichting

Deze Solar LED tuinverlichting is perfect voor de herst- en winteravonden, maar dat is het eigenlijk voor het gehele jaar. De witblauwe verlichting zorgt voor een gezellige, rustgevende sfeer in de tuin. Het snoer bevat maar liefst 100 lichtjes verdeeld over een totale lengte van 13,9 meter. Je kunt tevens kiezen of je het licht continu wil laten branden, of dat je ze wil laten knipperen. Het is erg leuk om het snoer bijvoorbeeld over de gevel van je huis, schuur of schutting te laten lopen, of versier er een boom of struik mee. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor je het weet is het ook weer kerstmis, ook dan zal dit lichtsnoer een vrolijke kerstsfeer aan de tuin geven!

Wordt opgeladen d.m.v. zonne-energie, geen kabels nodig!

Naast het lichtsnoer, krijg je ook een solar oplader meegeleverd. Deze slaat gedurende de dag ieder beetje zonne-energie op zodat de lampjes aan kunnen gaan wanneer het donker wordt. Je hoeft dus geen vervelende kabels te trekken om verlichting in je tuin te krijgen! De solar lader heeft een handige grondpin waarmee je hem ergens op een geschikt plekje in de grond kunt steken. Met dit Solar LED lichtsnoer maak je de donkere dagen iets sfeervoller!

Specificaties

-Lichtsnoer met 100 LED's

-Met 2 functies (knipperend + continu licht)

-Totale lengte: 13,90 m

-Inlusief solar zonnepaneel met aardpen

-Zonnepaneel: 2V / 60 mA

-Ni-MH AA 1,2V / 600 mA

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €39,95
  • 14 meter Solar LED Lichtsnoer
  • Sfeervol lichtsnoer met maar liefst 100 lampjes
  • Werkt op zonne-energie, geen bekabeling nodig
  • Functioneert zelfs als de zon niet tot nauwelijks schijnt
  • Zorgt voor een gezellige en rustgevende sfeer
  • Milieuvriendelijk
  • Leuk om je huis, schuur, schutting, bomen of struiken mee te versieren
  • Zelfs in de herfst- en wintermaanden een sfeervolle tuin!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details