Uitverkocht

100 ml pure biologische Arganolie; een cosmetisch wondermiddel!

Niet leverbaar

Huidproblemen als acne, eczeem, rimpels, cellulitis en droge huid kan je eenvoudig behandelen met Arganolie.

De populariteit van Arganolie, ook wel vloeibaar goud uit Marokko genoemd, neemt met de dag toe. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Steeds meer mensen ontdekken het omdat het simpelweg gewoon werkt! Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat dit unieke wondermiddel bijzonder rijk is aan gezonde stoffen. Dankzij de unieke samenstelling heeft de olie een ongekend positief effect op je hele lichaam!

Cosmetisch wondermiddel

Huidproblemen als acne, eczeem, rimpels, cellulitis en droge huid kan je eenvoudig behandelen met Arganolie. Maar dat is nog niet alles… De olie zorgt er bij je haar voor dat het wordt gevoed en gaat glanzen, nagels worden door de olie sterk en je lippen juist zacht. Het wordt niet voor niets een wondermiddel genoemd!

Arganolie, vloeibaar goud

Deze 100% puur natuurlijke arganolie komt uit Marokko en wordt gemaakt van de noot van de vruchten van de arganboom. De olie wordt traditioneel handmatig geproduceerd. Om 1 liter olie te krijgen wordt er 30 kg aan noten koud geperst. De olie bevat onder andere antioxidanten, voedende vetzuren, vitamine E, fenol en carotenen. De olie ruikt licht nootachtig en die geur verdwijnt na 5 minuten. Voor de voedende werking van de olie heb je maar een klein beetje nodig (vingertopje), een flacon van 100 ml gaat dus erg lang mee.

Tip; het zal je hoe dan ook bevallen, koop dus meerdere flacons, dan kun je komende tijd vooruit en ga je goed verzorgd de toekomst tegemoet.

Over Naturess

Naturess maakt enkel gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten. De Arganolie van Naturess is 100% biologisch en puur, gecertificeerd. Naturess is met hart en ziel toegewijd aan het bieden van unieke kwaliteitsproducten. Dit heeft ertoe gezorgd dat de producten van Naturess garant staan voor kwaliteit.

100% puur natuurlijk, gecertificeerd

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 voor 100ml
  • Cosmetisch wondermiddel
  • 100% puur natuurlijke Arganolie
  • Helpt bij acne, eczeem, droge huid, striemen, rimpels en cellulitis
  • Laat ook je haar weer stralen!
  • Sneller, mooier en gezonder bruin worden tijdens het zonnen
  • Vol vitamines en antioxidanten
  • Verzendkosten: slechts €2,95
Toon details Verberg details