Uitverkocht

100 Caffé Magnani koffiecups voor je Nespresso machine

Niet leverbaar

Caffé Magnani is een koffiemerk dat staat voor dezelfde superkwaliteit als Nespresso, alleen dan een stuk voordeliger. Bij Koopjedeal bestel je 100 koffiecups nu voor slechts €24,99!

Nespresso koffie, héérlijk! Er gaat niets boven het intense aroma en de geur van vers gebrande koffiebonen die zich door de kamer verspreiden zodra de eerste druppel in het kopje valt. Het is alleen zo jammer dat de koffiecups zo ontiegelijk duur zijn. Gelukkig hebben onze inkopers weer een geweldige aanbieding voor je weten te realiseren: 100 koffiecups voor maar €24,99 ipv €59,95. Profiteer!

Net zo lekker als Nespresso

Caffé Magnani is een koffiemerk dat staat voor dezelfde superkwaliteit als Nespresso, alleen dan een stuk voordeliger. Caffé Magnani doet namelijk niet aan dure reclames, maar heeft wel koffiebonen van de allerbeste kwaliteit. 100% Arabica en vers geroosterd! Deze bonen geven een duurzame melange met een aromatische smaak. Dat alles zorgt ervoor dat je kunt genieten van een heerlijke kop koffie met een mooie, volle en romige afdronk!

2 verschillende soorten

Je kunt vandaag kiezen tussen 2 varianten in espressosmaak; namelijk Intenso en Lungo. De Intenso (intensiteit 4:5) is een 100% Arabica RainForest Alliance koffie met karamel en chocolade karakteristieken. Deze capsule is ontwikkeld om als espresso te gebruiken, maar kan ook heel goed als cappuccino worden gedronken. De Lungo (intensiteit 3:5) is een 100% Arabica koffie met een sterk en bloemig smaakprofiel, ontwikkeld om als Lungo gezet te worden.

Nog geen 20 cent per cupje, dat is toch geen geld?!

We kunnen je helaas geen kop koffie via het internet aanbieden, maar als de technologie het toeliet hadden we dat zeker gedaan. Wij drinken deze koffie hier zelf ook bij Koopjedeal. We zijn allemaal fan! Gelukkig is het vandaag zo voordelig dat het sowieso het proberen waard is, nietwaar?! Laat deze aanbieding dus niet aan je neus voorbij gaan en bestel nu 100 koffiecups voor je Nespresso apparaat voor slechts €24,99 bij Koopjedeal.

Highlights & specificaties

  • 100 Caffé Magnani koffiecups voor je Nespresso machine
  • Een enorme smaaksensatie, net zoals het origineel
  • 100% vers gebrande Arabica bonen
  • Keuze uit 2 verschillende smaken: Lungo en Intenso
  • Nog geen 20 cent per cup; bespaar een hoop op het alledaagse
  • Bestel voordelig mee: verchroomde koffiecuphouder (zie bundelvoordeel onderaan de pagina)
  • Tip: ook perfect voor op de zaak!
  • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
  • Let op: afwijkende retourvoorwaarden
Toon details Verberg details