Uitverkocht

100 stuks Koffiecups voor Dolce Gusto & Nespresso van Caffé Magnani

Niet leverbaar

Caffé Magnani is een koffiemerk dat staat voor dezelfde superkwaliteit als Nescafé, alleen dan een stuk voordeliger.

Er gaat niets boven het gemak en de smaak van Dolce Gusto & Nespresso koffie. Iedereen die thuis zo'n apparaat heeft kan dit waarschijnlijk alleen maar bevestigen. Het is alleen zo jammer dat de koffiecups zo ontiegelijk duur zijn. Gelukkig hebben onze inkopers weer een geweldige aanbieding voor jullie geregeld.

Net zo lekker als het origineel

Caffé Magnani is een koffiemerk dat staat voor dezelfde superkwaliteit als Nescafé, alleen dan een stuk voordeliger. Caffé Magnani doet namelijk niet aan dure reclames, maar heeft wel koffie van de allerbeste kwaliteit. De koffiecapsules bevatten gebrande en gemalen koffie en zijn verpakt onder een beschermende atmosfeer. Dit alles zorgt ervoor dat je kunt genieten van een heerlijke kop koffie met een mooie, volle en aromatische afdronk!

2 verschillende soorten voor je Dolce Gusto apparaat

Je kunt vandaag kiezen tussen 2 varianten voor je Dolce Gusto apparaat; namelijk Lungo en Cappuccino. De namen zeggen het eigenlijk al, je kunt vandaag dan ook je bestelling plaatsen aan de hand van je eigen smaakvoorkeur. In het keuzemenu kun je eenvoudig jouw gewenste soort selecteren.

2 verschillende soorten voor je Nespresso apparaat

Je kunt vandaag ook kiezen tussen 2 varianten voor je Nespresso apparaat; namelijk Intenso en Lungo. De Intenso (intensiteit 4:5) is een 100% Arabica RainForest Alliance koffie met karamel en chocolade karakteristieken. Deze capsule is ontwikkeld om als espresso te gebruiken, maar kan ook heel goed als cappuccino worden gedronken. De Lungo (intensiteit 3:5) is een 100% Arabica koffie met een sterk en bloemig smaakprofiel, ontwikkeld om als Lungo gezet te worden.

Vanaf nog geen 20 cent per cupje, dat is toch geen geld?!

We kunnen je helaas geen kop koffie via het internet aanbieden, maar als de technologie het toeliet hadden we dat zeker gedaan. Wij drinken deze koffie hier zelf ook bij Koopjedeal. We zijn allemaal fan! Gelukkig is het vandaag zo voordelig dat het sowieso het proberen waard is, nietwaar?!

Highlights & specificaties

  • 100 stuks Caffé Magnani koffiecups
  • Keuze uit Dolce Gusto & Nespresso (diverse smaken)
  • Vanaf nog geen 20 cent per cup; bespaar een hoop op het alledaagse
  • Een enorme smaaksensatie, net zoals het origineel
  • Gebrande en gemalen koffie van de allerbeste kwaliteit
  • Verpakt onder een beschermende atmosfeer
  • Betaal niet langer te veel voor je koffiecups
  • Tip: ook perfect voor op de zaak
  • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
  • Let op: afwijkende retourvoorwaarden
Toon details Verberg details