10-PACK Herbruikbare Mondkapjes | Zeer comfortabel én wasbaar! OP = OP

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Bescherm jezelf en je medemens met deze herbruikbare mondkapjes! Deze mondmaskers zijn spatwaterdicht, ademend en je hebt de keuze uit witte en zwarte mondkapjes, beiden van topkwaliteit materiaal.

€ 99,99  € 19,99

Nu mondkapjes op steeds meer plekken verplicht wordt en de overheid dringend adviseert om ze in publieke ruimtes te dragen, is het hoog tijd om een extra lading in te slaan. Bescherm jezelf en je medemens met deze herbruikbare mondkapjes! Deze mondmaskers zijn spatwaterdicht, ademend en er zijn geen speciale filters nodig. Ze zijn duurzaam omdat je het mondkapje minimaal 30 keer kunt wassen, ze binnen 10 minuten weer kurkdroog zijn en gesteriliseerd worden verpakt. Je hebt vandaag de keuze uit witte of zwarte mondkapjes, allebei van de hoogst mogelijke kwaliteit. 

De zwarte mondkapjes

Neopreen, ook wel polychloropreen genoemd, is een materiaal dat zich perfect leent voor het maken van mondkapjes. De stof is namelijk spatwaterdicht, dit beschermt je dus tegen vochtdruppels, in tegenstelling tot de katoenen maskers die je ziet bij andere aanbieders. Hierdoor zijn er ook geen speciale filters nodig en ben je toch maximaal beschermd zonder dat er te kort gedaan wordt aan adem- en draagcomfort. Komt de stof je bekend voor? Duikpakken en chirurgische handschoenen worden hier ook van gemaakt namelijk, dit bewijst de veiligheid maar weer. Daarnaast is neopreen een buitengewoon duurzaam materiaal, het masker kan minimaal 30 keer gewassen worden en is in 10 min weer kurkdroog.

De witte mondkapjes

De kapjes, ontworpen naar Duits design, bevatten nanozilver vezels voor een antibacteriële werking. De stof is antibacterieel en is hiermee één van de koplopers in de strijd tegen verspreiding van virussen. Verder zijn de oorlussen volledig verstelbaar en ben je toch maximaal beschermd zonder dat er te kort gedaan wordt aan adem- en draagcomfort. Tot slot kan het masker 30 keer gewassen worden en is het in 10 min weer kurkdroog. Mocht je ineens toch met spoed naar buiten moeten, ben je in ieder geval volledig beschermd!

Hygiënisch geproduceerd

Voor een gezichtsmasker wat jouw gezondheid moet beschermen is het natuurlijk van belang dat vanaf het productieproces er al zo hygiënisch mogelijk gewerkt wordt. Daarom is er gebruik gemaakt van speciale lasers die de maskers met o technologie uitsnijden. De naden worden door een machine genaaid, vandaar dat deze naar buiten toe zitten en tot slot worden ze geseald. Hierdoor zijn ook de naden verzekerd van waterdichtheid. Er komen dus absoluut geen mensen aan de artikelen, zelfs niet tijdens het inpakken.

Highlights & specificaties

  • 10-PACK Comfortabele, Herbruikbare Mondkapjes 
  • Keuze uit witte of zwarte mondkapjes, beiden vervaardigd uit topkwaliteit materiaal
  • Kunnen 30 x gewassen worden 
  • Gemaakt van duurzaam materiaal; hygiënisch en ademend
  • Spatwaterdicht en binnen 10 minuten na wassen weer kurkdroog
  • Gesteriliseerd en geautomatiseerd verpakt
  • Binnenkort verplicht in openbare ruimtes, OP = OP!

 

Toon details Verberg details