Handgel van Viraqur 10-PACK met 65% Alcohol en Aloë Vera (200 ml p.s.) | Voor een goede hygiëne

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Dankzij deze handgel blijven je handen heerlijk schoon, goed verzorgd én draag jij bij aan de gezondheid van jezelf en de mensen om je heen!

€ 99,99  € 19,99

Als we de afgelopen tijd één ding geleerd hebben, is het dat hygiëne altijd op de eerste plaats dient te staan. En een goede hygiëne begint bij jezelf! Het is van uiterst belang om regelmatig je handen te ontsmetten met handgel om besmetting en verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Het is namelijk bewezen dat regelmatig gebruik de kans op besmetting en verspreiding aanzienlijk vermindert. Daarom hebben onze inkopers hun best gedaan om een lading aan handgel in te slaan voor al onze klanten. Deze handgel brengt je echter meer dan alleen schone handen. Door de Aloë Vera extracten geef jij je handen de voeding die zij nodig hebben en daarnaast heeft onze handgel ook nog eens een hydraterende werking voor de huid. Zo blijven je handen heerlijk schoon, goed verzorgd én draag jij bij aan de gezondheid van jezelf en de mensen om je heen!

Geen water of zeep nodig

Met deze handgel heb jij geen water of zeep nodig. Het enige wat je moet doen is de handgel aanbrengen op je handen, om daarna grondig te wrijven totdat de handen weer opgedroogd zijn. Zo kun jij altijd en overal er zeker van zijn dat je schone handen hebt!

Reinigend en verzorgend tegelijk

De handgel bestaat voor 65% uit alcohol voor een maximale reinigende werking. Daarnaast zitten er zoals gezegd ook nog Aloë Vera extracten in de handgel, om de huid te voeden en verzorgen en te helpen de natuurlijke vochtigheid van de huid te bewaren. 

10-pack: gaat tijdenlang mee

Nu de handgels populairder dan ooit zijn en de tekorten groeien, is het verstandig om genoeg in te slaan waar mogelijk. En met onze 10-pack zitten jij en je gezin voorlopig wel goed! Profiteer vandaag van deze aanbieding en haal een 10-pack voordelig in huis!

Highlights & specificaties

  • 10-PACK Handgel van Viraqur met 65% Alcohol en Aloë Vera (200 ml p.s.) 
  • Zorgt voor een goede hygiëne waarmee de kans op besmettingen en verspreiding aanzienlijk vermindert
  • Geen water of zeep nodig; kan altijd en overal gebruikt worden
  • Verzorgt en voedt de huid door de toevoeging van Aloë Vera extracten 
  • Helpt de natuurlijke vochtigheid van de huid te behouden dankzij de hydraterende werking
  • Makkelijk overal naartoe mee te nemen voor een optimale hygiëne
  • Draagt bij aan de gezondheid van jou en je omgeving!
Toon details Verberg details