1+1 GRATIS Solar LED Buitenlamp met Bewegingssensor

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Dankzij deze draadloze buitenlamp heb je jouw tuinpad, oprit, zolder of garage altijd in de schijnwerpers staan en hou je ongenode gasten op afstand!

€ 89,99  € 17,99

Een stukje gezelligheid, sfeer en veiligheid. Deze nieuwe Eco Solar LED buitenlampen met bewegingssensor zorgen ervoor dat welkome gasten warm worden onthaald én dat ongenode gasten letterlijk en figuurlijk buiten de deur blijven. Deze buitenlamp werkt op zonne-energie, is gemakkelijk te installeren en geeft enorm veel licht. En dat in zo'n elegante behuizing! Het unieke design van de lamp misstaat bij geen enkele voordeur, schutting, schuur of oprijlaan.

Tegen dieven, vóór jouw gemak

Met deze  buitenverlichting maak je jouw tuin gangbaar, ook als het donker is. Dat is lekker thuis komen! Voor ongewenste bezoekers werkt het precies andersom. Het plotselinge licht zorgt ervoor dat ongenode gasten wegblijven. De lampen zijn ook zeer geschikt om in de kelder, garage, zolder of andere donkere plekken te hangen. Installatie is eenvoudig omdat de verlichting niet afhankelijk is van bedrading. De lampjes schakelen in zodra er beweging wordt gedetecteerd.

Highlights & specificaties

  • 1+1 GRATIS Solar LED Buitenlamp met Bewegingssensor 
  • Werkt inbraakpreventief; schrikt ongenode gasten af
  • Gaan automatisch aan als het donker is
  • Nooit meer in het donker je huissleutels zoeken
  • Werkt goed met weinig zonlicht; geschikt voor het hele jaar
Toon details Verberg details