Uitverkocht

1+1 GRATIS: Aluminium + Lederen Pasjeshouder met RFID-bescherming-Zwart

Niet leverbaar

Met deze handige wallet berg je al je pasjes compact, veilig en stijlvol op.

Je bankpasjes en geld horen natuurlijk goed opgeborgen te worden zodat je ze altijd bij de hand hebt. Het vervelende is alleen dat je portemonnee vaak overvol raakt en uitpuilt. Ook beschermt een normale portemonnee niet tegen RFID-scanners van criminelen die je pasgegevens proberen uit te lezen. Allemaal problemen waar je met deze geweldige wallet geen last van hebt. Vanaf nu kun je alles compact, veilig en stijlvol opbergen!

Bescherm je pasjes op een handige manier

Je kunt werkelijk al je pasjes in de wallet kwijt; bankpasjes, creditcards, kortingspassen, rijbewijs, identiteitskaart etc. Je kunt er natuurlijk ook cash of een reservesleutel in doen. De wallet heeft 6 vakjes, per vakje kun je 1 of 2 pasjes kwijt. De wallet opent met 1 druk op de knop. Het handige accordeon ontwerp ontvouwt zich en alles is overzichtelijk georganiseerd. Bovendien heeft hij een compact formaat waardoor hij altijd in je tas, broek- of jaszak past; ideaal dus!

Geef dieven geen kans!

Misschien wel het belangrijkste voordeel van deze aluminium wallets is dat je pasjes veilig zijn voor RFID-scanners van criminelen. Het komt helaas steeds vaker voor dat je pasgegevens worden uitgelezen met een RFID-scanner wanneer je deze in je tas of broekzak bewaart. De gekopieerde gegevens worden vervolgens door oplichters gebruikt om geld te stelen. De aluminium behuizing is echter ondoordringbaar voor deze scanners, zodat oplichters geen kans maken!

Highlights & specificaties

  • Luxe aluminium/lederen pasjeshouder met RFID-bescherming
  • Compact, veilig en stijlvol
  • Beveiligt je pasjes tegen RFID-scanners van dieven
  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium en split-leder
  • Al je pasjes overzichtelijk gerangschikt
  • 6 verschillende vakjes (1 of 2 pasjes per vakje)
  • Lichtgewicht en past gemakkelijk in je broekzak
  • 1 bestelling = 2 stuks
Toon details Verberg details