Hoe werkt het?Elke 24 uur nieuwe deals!

Elke dag om 00.00 vind je op www.koopjedeal.nl de beste aanbiedingen die slechts 24 uur geldig zijn. De kortingen die wij geven lopen op tot wel 90%. Maar wees er snel bij want op = op!

Blijf op de hoogte.

De aanbiedingen blijven maar 1 dag online. Schrijf je dus in voor onze nieuwsbrief zodat je geen enkele spectaculaire aanbieding zal missen. Wij houden ook vaak acties speciaal voor onze nieuwsbriefleden!

Grote kortingen, makkelijk afrekenen.

Zie je een leuke aanbieding? Aarzel niet en koop je deal! Shoppen met grote kortingen, wie houdt daar nou niet van? Zodra je een bestelling hebt geplaatst kan je direct online afrekenen met iDEAL, of met je creditcard.

Snelle levering.

Zodra je je aankoop hebt gedaan zal je ter bevestiging een mailtje van ons ontvangen. Wij gaan dan direct aan de slag met het verwerken van je order en zullen ervoor zorgen dat je deze binnen het gemelde leveringstermijn zult ontvangen!

Like ons op Facebook

Heb je je deal ontvangen en ben je er helemaal tevreden over? Like ons dan op Facebook en maak kans op te gekke prijzen!

Vragen?

Neem dan een kijkje bij onze FAQ pagina. Kun je daar geen antwoord vinden? Neem dan contact met ons op via Facebook, Twitter, whatsapp, telefoon of e-mail. Wij helpen je graag!