Spaaractie Spaar met elke aankoop voor korting.

Maak een account aan en begin direct met sparen

Nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang direct korting op uw eerste bestelling

  Antislipcursus (3 uur) in een BMW – Inclusief GRATIS VIP-pakket – Leuk, leerzaam, spannend en nuttig – Een dag om nooit te vergeten!

  U heeft nog maar
  60%
  korting
  € 55,00
  60%
  korting
  € 55,00
  60%
  korting
  € 55,00
  60%
  korting
  € 55,00

  Product informatie


  Net als een actieheld in de films heerlijk scheuren over de weg en dan met een ruk stoppen, zodat je in een slip raakt. Is dat je droom of je nachtmerrie? Hoe dan ook, met deze antislicursus krijg je 3 uur lang training, zodat je weet hoe je hier mee om kunt gaan! Het is ontzettend belangrijk om deze cursus te doen. Je hebt er ontzettend veel aan en om je van deze beleving ten top te laten genieten (of te bekomen) hebben we een ook nog een gratis VIP pakket toegevoegd t.w.v. €9,95!  Geen nood meer bij een noodstop!


  De cursus wordt gehouden op het grootste rijvaardigheidscentrum van Nederland: 333 Events, bij het Autotron Rosmalen. Je krijgt eerst de belangrijke theorietraining; hoe om te gaan met ongevalsituaties en rijvaardigheid. Vervolgens wordt je geleerd om veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstopsituatie Èn je doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip). Waardevolle kennis dus, want je weet maar nooit wanneer je dit nodig hebt!  Je bent VIP bij 333 Events


  Je kunt deze technieken niet van betere instructies krijgen dan de instructeurs van 333 Events. Gelukkig hoef je niet je eigen auto in gevaar te brengen. Tijdens de training mag je rijden met de BMW's van 333 Events. Doordat je het VIP pakket van ons krijgt, kun je voorafgaand aan je training 2 heerlijke (Nespresso) koffie of thee drinken. Daarnaast krijg je 2 blikjes frisdrank naar keuze, een Panini of broodje Unox en een candybar om je door je dag heen te helpen.  Wat ga je allemaal doen?


  - Theorietraining


  - Algemene voertuigbeheersing


  - Rem- en uitwijkoefeningen


  - Over- en onderstuurtraining


  - Noodstopoefening


  - IJsbaan


  - Gripcirkel


  - Gripcirkel  Adres 333 Events


  Graafsebaan 133


  5248 NL Rosmalen


  Zeer goed te bereiken!

  Bekijk productvideoVerberg productvideo

  Highlights & specificaties

  • Slechts €55,- ipv €139,-
  • Antislipcursus; leuk en veilig!
  • 3 uur lang training, incl. een korte theorieles
  • Training van de beste trainers van Nederland
  • Je oefent in een BMW of Mini Cooper
  • Bezoekers toegestaan om van afstand te kijken en foto's te maken
  • Algemene voertuigbeheersing
  • Rem- en uitwijkoefeningen
  • Over- en onderstuurtraining
  • Je rekent af bij Koopjedeal. Je ontvangt daarna direct een bevestiging en binnen 5 werkdagen een voucher. Deze dien je beiden uitgeprint mee te nemen. Heel veel plezier!
  -

  Meer afbeeldingen

  Sluiten [x]
  Adviesprijs € 139,00
  Korting 60%
  U bespaart € 84,00
  € 55,00