Spaaractie Spaar met elke aankoop voor korting.

Maak een account aan en begin direct met sparen

Nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang direct korting op uw eerste bestelling

Afslankpleisters – Kies voor een kuur van 1, 2 of 3 maand(en) – 100% natuurlijk – Vetcellen sneller afbreken en eetlust verminderen – Voor hem en haar!

U heeft nog maar
77%
korting
€ 6,95
77%
korting
€ 6,95

Product informatie


Afslanken is ontzettend moeilijk. Daarbij kun je alle hulp wel gebruiken. En net als voor het stoppen met roken, zijn er nu ook pleisters om je te ondersteunen bij het afvallen! Niemand die het weet, behalve jij. Alleen het resultaat valt op!Hoe werkt het?


De pleisters zijn 100% natuurlijk. Het hoofd bestanddeel is fucus vesiculosus (blaaswier of kelp). Dit heeft als meest belangrijke inhoudsstof jodium en een reeks mineralen, waaronder natrium, kalium, calcium, magnesium, ijzer, broom, fosfor, koper, chroom, chloor, mangaan, silicium, selenium en zink. Hierdoor is het uiterst geschikt te ondersteunen bij de strijd tegen kilo's in relatie met de schildklier. Een ander bestanddeel is fucus alginezuur dat, door 25 tot 30 keer zijn gewicht aan water op te nemen. Dit zorgt voor een vermindering van het hongergevoel, maar bevordert ook de darmwerking- en peristaltiek.Plakken en afvallen maar


Om het afslanken te versnellen breng je aan het begin van de dag de pleister aan op je navel. Deze moet je minimaal 16 uur laten zitten om het goed te laten werken. De pleister zorgt voor een regelmatige afgifte via de huid, rechtstreeks in de bloedbaan, waardoor 1 pleister een werking heeft gedurende 24 uur! Om de afvalstoffen optimaal af te voeren dien je minimaal 8 glazen water per dag te drinken. Let er wel op dat de pleisters alleen werken, wanneer je ook op je eetpatroon let!1, 2 of 3 maanden kuren voor mannen en vrouwen


De pleisters zijn uiterst geschikt voor mensen met een druk leven. Vetcellen worden sneller afgebroken en je eetlust wordt verminderd. Je kunt kiezen uit een kuur van 1 maand, of 2 of 3 maanden.De afslankpleisters zijn veilig in gebruik, maar worden voor zwangere of borstvoedende vrouwen wel afgeraden. Ook mensen die lijden aan hyperthyroïdisme (de pleisters bevatten jodium) en personen die allergisch zijn voor de gebruikte stoffen kunnen deze pleisters beter niet gebruiken.


Highlights & specificaties

  • Slechts vanaf €6,95 ipv €29,95
  • 100% Natuurlijke afslankpleisters
  • Versnelt de afbraak van vetcellen en vermindert de eetlust
  • Ga de strijd tegen de kilo's niet alleen te lijf
  • Onopvallend te gebruiken
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Keuze uit een kuur van 1, 2 of 3 maand(en)
  • Dagelijks 1 pleister gebruiken
  • Verzendkosten: €1,95
-
Levertijd : max. 3 werkdagen

Meer afbeeldingen

Sluiten [x]
Adviesprijs € 29,95
Korting 77%
U bespaart € 23,00

* Verplichte velden

€ 6,95